СИЈАЛИЦА LED GU5,3 7W SMD LED 6500K 630 Lm 6500K KES-047B K2

Available in store

РАБОТЕН НАПОН: 170-240V AC
МАТЕРИЈАЛ:ТЕРМОПЛАСТИКА
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА:IP20
РАБОТНИ ЧАСОВИ: 20.000h
ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -25° C,+40 °C
ДИМЕНЗИИ: 51 mm/50 mm

205439 Brand:

Опис