ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 5 ГНЕЗДА(5x2P+E) 3m, БЕЛ 694563 LEGRAND

1.159 ден

ЗАШТИТЕНИ КОНТАКТИ ОД ДОПИР -ДА;
ПРИКЛУЧЕН КАБЕЛ:PP/J-Y (H05VV-F) 3 x 1.5mm;
ДОЛЖИНА НА ПРИКЛУЧЕН КАБЕЛ- 3m;
НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 5X16 A/250V~;
МАКСИМАЛНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ: 3680W;
ДИМЕНЗИИ(д,в,ш): 252,5mm X 54mm X 37.5 mm;
СТАНДАРД: IEC 60884-1.

403024 Brand: