ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 4 ГНЕЗДА(4x2P+E) 5m, ЦРН 694570 LEGRAND

1.191 ден

ЗАШТИТЕНИ КОНТАКТИ ОД ДОПИР -ДА;
ПРИКЛУЧЕН КАБЕЛ:PP/J-Y (H05VV-F) 3 x 1.5mm;
ДОЛЖИНА НА ПРИКЛУЧЕН КАБЕЛ- 5m;
НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 4X16 A/250V~;
МАКСИМАЛНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ: 3680W;
ДИМЕНЗИИ(д,в,ш): 209,5mm X 54mm X 37.5 mm;
СТАНДАРД: IEC 60884-1.

403018 Brand: