ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 3 ГНЕЗДА(3x2P+E) 1,5m, ПЛАВ 694551 LEGRAND

548 ден

ЗАШТИТЕНИ КОНТАКТИ ОД ДОПИР -ДА;
ПРИКЛУЧЕН КАБЕЛ:PP/J-Y (H05VV-F) 3 x 1.5mm;
ДОЛЖИНА НА ПРИКЛУЧЕН КАБЕЛ- 1.5m;
НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 3X16 A/250V~;
МАКСИМАЛНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ: 3680W;
ДИМЕНЗИИ(д,в,ш): 166,5mm X 54mm X 37,5 mm;
СТАНДАРД: IEC 60884-1.

403004 Brand: