ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ(РОТИРАЧКИ) СО 5 ГНЕЗДА СО USB(A+C) 1,5m, ЦРН/СИВ 694514 LEGRAND

2.046 ден

ЗАШТИТЕНИ КОНТАКТИ ОД ДОПИР -ДА;
ПРИКЛУЧЕН КАБЕЛ:PP/J-Y (H05VV-F) 3 x 1.5mm;
ДОЛЖИНА НА ПРИКЛУЧЕН КАБЕЛ- 1,5m;
ПРИКЛУЧОЦИ- 5+ USB(A+C);
НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 5X16 A/250V~;
МАКСИМАЛНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ: 3680W;
ТИП- РОТИРАЧКИ СО ПРЕКИНУВАЧ;
ДИМЕНЗИИ(д,в,ш): 424mm X 100mm X 65 mm;
СТАНДАРД: IEC 60884-1.

403074 Brand: