ПРОДОЛЖЕН БЛОК(АГОЛЕН) СО 4 ГНЕЗДА(4X2P+E), БЕЗ КАБЕЛ, БЕЛ 694503 LEGRAND

1.670 ден

ЗАШТИТЕНИ КОНТАКТИ ОД ДОПИР -ДА;
ПРИКЛУЧЕН КАБЕЛ:PP/J-Y (H05VV-F) 3 x 1.5mm;
ПРИКЛУЧОЦИ- 4;
НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 4X16 A/250V~;
МАКСИМАЛНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ: 3680W;
ТИП- ПРОДОЛЖЕН БЛОК-АГОЛЕН;
ДИМЕНЗИИ(д,в,ш): 295mm X 82mm X 70 mm;
СТАНДАРД: IEC 60884-1.

403127 Brand: