ПРИКЛУЧНИЦА ШУКО EXP СО ПОКЛОПЕЦ 2M, БЕЛА/ТРАНСП. 74153.0T

234 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 16A / 250V~
ДИМЕНЗИИИ(должина/висина/ширина) : 44.4mm x 45 mm
СТАНДАРД: IEC 60884-1
ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО НОСЕЧКА ПОДЛОШКА
ТРАНСПАРЕНТЕН ПОКЛОПЕЦ
ПАКУВАЊЕ: 30

400278 Brand: