ПРИКЛУЧНИЦА ШУКО ALING 45 КОСА СО ЗАШТ. ЦРВЕНА 2341.4

278 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 16A / 250V~
ДИМЕНЗИИИ(должина/висина/ширина) : 44.4mm x 45 mm
СТАНДАРД: IEC 60884-1
ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО НОСЕЧКА ПОДЛОШКА
ПАКУВАЊЕ 10 КОМ

400320 Brand: