ПРИКЛУЧНИЦА II ИТАЛ. EXP CEI 23-50/P11 10A 1M/10, БЕЛА PROFIPAK PP74121.0

123 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 10A / 250V~
ДИМЕНЗИИИ(должина/висина/ширина) : 22.2mm x 45mm
СТАНДАРД: CEI 23-50/P11
ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО НОСЕЧКА ПОДЛОШКА
ПАКУВАЊЕ 10 КОМ

400284 Brand: