ПРИКЛУЧ. КОМПЈУТЕРСКА. RJ45 Cat6 KEYSTONE UTP 1M, БЕЛА RW4279C6 CLASSIA

451 ден

ТИП-МОДУЛАРНА;
МОНТАЖА НА ПРОВОДНИКОТ БЕЗ АЛАТ;
ПРИКЛУЧОК ВО СКЛАД СО TIA/EIA – 568A ИЛИ
568B СТАНДАРДОТ ЗА РАСПОРЕД НА ПАРИЦИТЕ;
ДИМЕНЗИИИ-22.5mm x 45.5mm;
СТАНДАРД: IEC 60603-7.

404176 Brand: