ПРИКЛУЧ. АУДИО EXP RCA ДВОЈНА 1M,БЕЛА 74281.0

321 ден

ПРИКЛУЧНИЦА ЗА ПРЕНОС НА СТЕРЕО АУДИО СИГНАЛ
ДИМЕНЗИИ: 22,2mm X 45 mm
МОНТАЖА НА ПРОВОДНИКОТ СО ЛЕМЕЊЕ
ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО НОСЕЧКА ПОДЛОШКА
ПАКУВАЊЕ: 40

400308 Brand: