ПРЕКИНУВАЧ НАИЗМЕНИЧЕН 2М MOSAIC 077011(278011L) – LEGRAND

396 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-10А;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 250V AC;
ТИП-МОДУЛАРЕН;
ДИМЕНЗИЈА – 2М;
СТАНДАРД-IEC 60669-1;
ПАКУВАЊЕ – 10 ПАР.

370338 Brand: