ПОТЕНЦИОМЕТАР СО НАИЗМ. ПРЕК. MODE 230V~/50Hz 40-300W 1M 6671.0

1.684 ден

ЗА ВГРАДУВАЊЕ ВО НОСЕЧКА ПОДЛОШКА
НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 10A / 250V~
ДИМЕНЗИИИ(должина/висина/ширина) : 22mm x 50mm x 58mm
ЗА СИЈАЛИЦИ СО ВЖАРЕНО ВЛАКНО 40-300W
ЗА ХАЛОГЕНИ СИЈАЛИЦИ :40-300 V/A

400118 Brand: