ПОДНА КУТИЈА ЗА 12 МОДУЛИ ECO 088171 LEGRAND

3.858 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА, МЕТАЛ;
БРОЈ НА МОДУЛИ/ПОСТАВЕНОСТ-12,ВЕРТИКАЛНО;
ВИСИНА ВГРАДНА-72,7mm
ДИМЕНЗИИ ЗА ВГРАДУВАЊЕ-230x210mm;
ДЛАБИНА НА ПОВРШИНАТА НА КАПАКОТ ЗА ПАРЧЕ ТЕПИХ-8mm.

403310 Brand: