ПЛАСТИЧНО ДВОСЛОЈНО ЦРЕВО Ф50, 450N – КОНТИ

48 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПЕ, УВ СТАБИЛИЗИРАН ЗА МИН.1 ГОД. НАДВОРЕШНА ОТПОРНОСТ (EN 61386-22);
МЕХАНИЧКА ЦВРСТИНА-450N;
БОЈА-ЦРВЕНА(RAL 3020);
НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР-50mm;
ВНАТРЕШЕН ДИЈАМЕТАР-39,2m;
ПАКУВАЊЕ-50m.

360052