ОРМАР ЗА ИЗЕДНАЧУВАЊЕ НА ПОТЕНЦИЈАЛ

3.186 ден

МАТЕРИЈАЛ- ЛИМ;
БОЈА-СИВА, RAL7035;
ДИМЕНЗИИ-(400X200X140 ВxШxД);
МЕТАЛНА ПЛОЧА(ДАНЦЕ)-ДА;
ТИП-НАДГРАДЕН;
ЗАШТИТА-IP44;
БРАВИ-ДА,1 БРАВA;
БРОЈ НА ВРАТИ-1.