ОРМАР НАДГРАДЕН ,1500X575X175(mm)ВxШxД, IP40, XL400 020108 LEGRAND

17.648 ден

МАТЕРИЈАЛ- ЛИМ;
БОЈА-СИВА, RAL7035;
МЕТАЛНА ПЛОЧА(ДАНЦЕ)-НЕ, ВГРАДЕНИ НОСАЧИ НА ЕЛЕМЕНТИ-НЕ;
ТИП-НАДГРАДЕН;
КАПАЦИТЕТ – 24 МОДУЛИ ПО РЕД;
ЗАШТИТА-IP40;
БРАВА-НЕ,ДОПОЛНИТЕЛНО НА ВРАТАТА;
БРОЈ НА ВРАТИ-1, НЕ Е ВКЛУЧЕНА ВО ОРМАРОТ, ТРЕБА ДОПОЛНИТЕЛНО;
ДИМЕНЗИИ-(1500X575x175)mm(ВxШxД).