КУТИЈА НАДГРАДНА МОДУЛ. EXP 4M IP55 БЕЛА 71424.0

682 ден

СЕ ВГРАДУВА НА ЅИД СО ПОМОШ НА ЗАВРТКИ ДО 4ММ
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP 55
СТАНДРД: IEC 60670-1
ОБЕЗБЕДУВА ЗАШТИТА ОД ТАЛОЖЕЊЕ НА ПРАШИНА,
ЦЕЛОСНА ЗАШТИТА ОД ДОПИР И ЗАШТИТА ОД ПРСКАЊЕ НА
ВОДА ВО СИТЕ ПРАВЦИ

401106 Brand: