КРИВИНА ЗА ПЕРФ. НОСАЧ НА КЛИК 300/90 PG, 70020230 PEMSA

Available in store

МАТЕРИЈАЛ- ЛАДНО ПОЦИНКУВАН ЛИМ, PG;
ДИМЕНЗИИ- 60x300mm(ВxШ);
СПОЈКА-ДА;
ТИП-ХОРИЗОНТАЛНА, АГОЛ- 90°;
ПРИМЕНА- ЗА СИТЕ НОСАЧИ НА КАБЛИ СО ШИРИНА 300-PEMSABEND;
СПЕЦИФИЧНА ТЕЖИНА-1,306 kg/пар.;
ПАКУВАЊЕ- 1 парче.

378054 Brand: