КОНЕКТОР КОМП. RJ45 8/8 UTP CAT 6а KEYSTONE 15078 DIGITUS

264 ден

Стандард: ISO / IEC 11801 3rd Edition, EN 50173-1;
Димензии (ВxДxШ): 21.0 x 14.5 x 34.5 mm;
Поддржува брзини на пренос до 10 Gbit/s и 500MHz;
Се поврзува со компјутерски кабли за инсталација од
категоријата Cat56a или повисоки.

405114