КЛЕШТА ЗА СТЕГАЊЕ НА MC4 КОНЕКТОРИ, MAP0001A40 MOREK

6.081 ден

МАТЕРИЈАЛ-МЕТАЛ, ПЛАСТИКА;
БОЈА-ЦРВЕНА/ПЛАВА;
НАМЕНЕТА ЗА-MC4 КОНЕКТОРИ;
ПРЕСЕК НА БАКАРНИ КАБЛИ-(2,5-6)mm2;
МОМЕНТ НА ЗАТЕГАЊЕ-(1.2-1.5)Nm;
ДИМЕНЗИИ-220x70x28(ВxШxД);
ТЕЖИНА-640g.

599990 Brand: