КАБЕЛСКА ГЛАВА ЗА ВНАТРЕШНА МОНТАЖА 24KV, POLT 24D/1XI (150-240mm2), RAYCHEM

Available in store

МАТЕРИЈАЛ- ПОЛИОЛЕФИН;
СО ЛЕПАК-НЕ;
МОНТАЖА- ВНАТРЕШНА;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК ПО ПРОВОДНИК-mm2 -1x(120-240)mm2;
ДОЛЖИНА-340mm;
БОЈА- ЦРНА.

377050 Brand: