Х СПОЈКА ЗА ПЕРФ. НОСАЧ НА КЛИК 400mm PG, 70024240 PEMSA

Available in store

МАТЕРИЈАЛ- ЛАДНО ПОЦИНКУВАН ЛИМ, PG;
ДИМЕНЗИИ- 60x400mm(ВxШ);
СПОЈКА-ДА, 3 АГОЛНИ;
ТИП-Х СПОЈКА;
ПРИМЕНА- ЗА СИТЕ НОСАЧИ НА КАБЛИ СО ВИСИНА 60-PEMSABEND;
СПЕЦИФИЧНА ТЕЖИНА-2,700 kg/пар.;
ПАКУВАЊЕ- 1 парче.

378144 Brand: