ЅВОНО БЕЗЖИЧНО SPY00016 SPARX

468 ден

РАБОТЕН НАПОН:220-240V
ПРЕНОС НА СИГНАЛ ДО 100 м НА ОТВОРЕНО
СО ВКЛУЧЕНА БАТЕРИЈАТА КОЈА МОЖЕ ДА РАБОТИ ДО 1 ГОДИНА

280355 Brand:

Опис