ВЕРТИКАЛЕН РАСТАВУВАЧ 630A, BTVC DT2-NH3 TER-V-TC 185MM PRONUTEC

10.670 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА- 630A; НОМИНАЛЕН НАПОН- 500V; БРОЈ НА ПОЛОВИ-3; ТИП-ВЕРТИКАЛЕН РАСТАВУВАЧ НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ; МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ; СТАНДАРД- AC 22B; ПРИКЛУЧНА КОНЕКЦИЈА-М10/M12(50-300)mm2; ДИМЕНЗИИ-664x100x192(ВxШxД)mm.