ВЕРТИКАЛЕН РАСТАВУВАЧ 400A, BTVC DT2-NH2 TER-V-TC 185MM PRONUTEC

8.664 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА- 400A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 500V;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3;
ТИП-ВЕРТИКАЛЕН РАСТАВУВАЧ НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ;
МОНТАЖА-НА 185 MM БАКАРЕН РАЗВОД;
СТАНДАРД- AC 22B;
ПРИКЛУЧНА КОНЕКЦИЈА-М10/M12(50-300)mm2;
В КЛЕМИ-ДОАЃААТ ЗАЕДНО СО РАСТАВУВАЧОТ;
ДИМЕНЗИИ-664x100x192(ВxШxД)mm.