ВЕРТИКАЛЕН РАСТАВУВАЧ 160A, BTVC DT2-NH0 TER-V-TC 185MM PRONUTEC

5.637 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА- 160A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 500V;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3;
ТИП-ВЕРТИКАЛЕН РАСТАВУВАЧ НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ;
МОНТАЖА-НА 185 MM БАКАРЕН РАЗВОД;
СТАНДАРД- AC 22B;
ПРИКЛУЧНА КОНЕКЦИЈА-М8(10-95)mm2;
В КЛЕМИ-ДОАЃААТ ЗАЕДНО СО РАСТАВУВАЧОТ;
ДИМЕНЗИИ-664x50x147(ВxШxД)mm.