СКЛОПКА КС ,ТЕЛО ЗА НА ДИН НОСАЧ SIRCO ,16А 3P, 22003000 SOCOMEC

849 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16 A(AC21 A/AC21 B); НОМИНАЛЕН НАПОН-415 V AC; НОМИНАЛНА МОЌНОСТ-7,5 КW(AC23); СТАНДАРД-IEC 60947-3; БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P; ДОПОЛНИТЕЛНО-1 ДОПОЛНИТЕЛЕН ПОЛ ПЛУС 1 N ИЛИ PE/2xN ИЛИ 2xPE; РАЧКА-НЕ Е ВКЛУЧЕНА, ДОПОЛНИТЕЛНО ДИРЕКТНА ИЛИ ИНДИРЕКТНА; МОНТАЖА-НА DIN ШИНА; БОЈА-СИВА АНТРАЦИТ; ДИМЕНЗИИ-68x45x64mm(ВxШxД); ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-16)mm2.