СКЛОПКА КС ,ТЕЛО ЗА НА ДИН НОСАЧ SIRCO ,125А 3P, 22003011 SOCOMEC

3.198 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-125 A(AC21 A/AC21 B); НОМИНАЛЕН НАПОН-415 V AC; НОМИНАЛНА МОЌНОСТ-55 КW(AC23); СТАНДАРД-IEC 60947-3; БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P; ДОПОЛНИТЕЛНО-1 ДОПОЛНИТЕЛЕН ПОЛ ПЛУС 1 N ИЛИ PE/2xN ИЛИ 2xPE; РАЧКА-НЕ Е ВКЛУЧЕНА, ДОПОЛНИТЕЛНО ДИРЕКТНА ИЛИ ИНДИРЕКТНА; МОНТАЖА-НА DIN ШИНА; БОЈА-СИВА АНТРАЦИТ; ДИМЕНЗИИ-124,6x78x64mm(ВxШxД); ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(10-70)mm2.