СКЛОПКА КС ,ТЕЛО ЗА НА ДИН НОСАЧ SIRCO ,100А 3P, 22003010 SOCOMEC

2.861 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-100 A(AC21 A/AC21 B);
НОМИНАЛЕН НАПОН-415 V AC;
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ-45 КW(AC23);
СТАНДАРД-IEC 60947-3;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
ДОПОЛНИТЕЛНО-1 ДОПОЛНИТЕЛЕН ПОЛ ПЛУС 1 N ИЛИ PE/2xN ИЛИ 2xPE;
РАЧКА-НЕ Е ВКЛУЧЕНА, ДОПОЛНИТЕЛНО ДИРЕКТНА ИЛИ ИНДИРЕКТНА;
МОНТАЖА-НА DIN ШИНА;
БОЈА-СИВА АНТРАЦИТ;
ДИМЕНЗИИ-124,6x78x64mm(ВxШxД);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(10-70)mm2.