СКЛОПКА КС ,ПРОДОЛЖЕН ПОГОН 200MM ЗА SIRCO (16-125)А 3P, 14040520 SOCOMEC

380 ден

МАТЕРИЈАЛ-ЦЕЛИЧНА ОСОВИНА И ПЛАСТИЧНИ ВМЕТОЦИ;
ДОЛЖИНА-200mm;
МОНТАЖА-НА ПРЕДЕН ДЕЛ НА СКЛОПКА ДО ВРАТА НА ОРМАР;
РАЧКА ЗА НА ВРАТА-НЕ Е ВКЛУЧЕНА, ТРЕБА ДОПОЛНИТЕЛНО;
ОДГОВАРА ЗА ТИП НА СКЛОПКА-(16-125)А.