СКЛОПКА КС ,ПОМОШЕН КОНТАКТ ЗА SIRCO (16-125)А ,NO+NC, 22990001 SOCOMEC

846 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-3 A(250V,AC15); НОМИНАЛЕН НАПОН-250 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-ПОМОШНИ КОНТАКТИ NO+NC; МОНТАЖА-НА DIN ШИНА, ОД ЛЕВАТА ИЛИ ДЕСНАТА СТРАНА НА 3P СКЛОПКА; БОЈА-СИВА АНТРАЦИТ; ОДГОВАРА ЗА ТИП НА СКЛОПКА-(16-125)А. ДИМЕНЗИИ-68x15x64mm(ВxШxД); ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-( )mm2.