СКЛОПКА КС ,ДОПОЛНИТЕЛЕН ПОЛ ЗА SIRCO ИСКЛУЧУВАЧКИ ,40 А , 22001004 SOCOMEC

393 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-40 A(AC21 A/AC21 B); НОМИНАЛЕН НАПОН-415 V AC; НОМИНАЛНА МОЌНОСТ-18,5 КW(AC23); СТАНДАРД-IEC 60947-3; БРОЈ НА ПОЛОВИ-ДОПОЛНИТЕЛЕН 1P; ТИП-ВКЛУЧУВАЧКО/ИСКЛУЧУВАЧКИ; МОНТАЖА-НА DIN ШИНА, ОД ЛЕВАТА ИЛИ ДЕСНАТА СТРАНА НА 3P СКЛОПКА; БОЈА-СИВА АНТРАЦИТ; ДИМЕНЗИИ-68x15x64mm(ВxШxД); ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-16)mm2.