СКЛОПКА КС ,ДОПОЛНИТЕЛЕН ПОЛ ЗА SIRCO ИСКЛУЧУВАЧКИ,100 А , 22001010 SOCOMEC

761 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-100 A(AC21 A/AC21 B); НОМИНАЛЕН НАПОН-415 V AC; НОМИНАЛНА МОЌНОСТ-45 КW(AC23); СТАНДАРД-IEC 60947-3; БРОЈ НА ПОЛОВИ-ДОПОЛНИТЕЛЕН 1P; ТИП-ВКЛУЧУВАЧКО/ИСКЛУЧУВАЧКИ; МОНТАЖА-НА DIN ШИНА,ОД ЛЕВАТА ИЛИ ДЕСНАТА СТРАНА НА 3P СКЛОПКА; БОЈА-СИВА АНТРАЦИТ; ДИМЕНЗИИ-124,6x26x64mm(ВxШxД); ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(10-70)mm2.