СКЛОПКА КС ,ДОПОЛНИТЕЛЕН ПОЛ ЗА SIRCO ИСКЛУЧУВАЧКИ ,63 А , 22001006 SOCOMEC

540 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-63 A(AC21 A/AC21 B); НОМИНАЛЕН НАПОН-415 V AC; НОМИНАЛНА МОЌНОСТ-30 КW(AC23); СТАНДАРД-IEC 60947-3; БРОЈ НА ПОЛОВИ-ДОПОЛНИТЕЛЕН 1P; ТИП-ВКЛУЧУВАЧКО/ИСКЛУЧУВАЧКИ; МОНТАЖА-НА DIN ШИНА, ОД ЛЕВАТА ИЛИ ДЕСНАТА СТРАНА НА 3P СКЛОПКА; БОЈА-СИВА АНТРАЦИТ; ДИМЕНЗИИ-76×17,2x64mm(ВxШxД); ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(2,5-35)mm2.