СКЛОПКА КС ,НЕУТРАЛЕН ПОЛ ЗА SIRCO (100-125)А , 22005011 SOCOMEC

1.267 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-(100-125) A(AC21 A/AC21 B); НОМИНАЛЕН НАПОН-415 V AC; НОМИНАЛНА МОЌНОСТ-55 КW(AC23); СТАНДАРД-IEC 60947-3; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1, N; МОНТАЖА-НА DIN ШИНА, ОД ЛЕВАТА ИЛИ ДЕСНАТА СТРАНА НА 3P СКЛОПКА; БОЈА-СИВА АНТРАЦИТ; ДИМЕНЗИИ-124,6x26x64mm(ВxШxД); ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(10-70)mm2.