СКЛОПКА КС ,КИТ ЗА КОНВЕРЗИЈА ВО 1-О-2 НА SIRCO (16-80)А ,3P, 22996009 SOCOMEC

2.078 ден

МАТЕРИЈАЛ-ИЗОЛАЦИОНА PVC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-2 СКЛОПКИ ,3P ИЛИ 4P; МОНТАЖА-НА ПРЕДНАТА СТРАНА ОД ДВЕ СПОЕНИ СКЛОПКИ; БОЈА-СИВА АНТРАЦИТ СО ПЛАВА ДИРЕКТНА РАЧКА; ОДГОВАРА ЗА ТИП НА СКЛОПКИ-(16-80)А.