СКЛОПКА КС ,ИНДИРЕКТНА ПЛАВА РАЧКА S01 ЗА SIRCO (16-125)А 3P, 14032111 SOCOMEC

4.177 ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC; МОНТАЖА-НА ВРАТА НА ОРМАР; ПРОДОЛЖЕН ПОГОН-НЕ Е ВКЛУЧЕН, ТРЕБА ДОПОЛНИТЕЛНО; ОДГОВАРА ЗА ТИП НА СКЛОПКА-(16-125)А.