СКЛОПКА КС ,ДИРЕКТНА ПЛАВА РАЧКА ЗА SIRCO ,(16-80)А 3P, 22995012 SOCOMEC

93 ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC; МОНТАЖА-ДИРЕКТНО НА ПРЕДНАТА СТРАНА НА СКЛОПКАТА; ОДГОВАРА ЗА ТИП НА СКЛОПКА-(16-80)А.