СИЈАЛИЦА LED СВЕЌА Е14 5,5W 6400K 470LM 42411/7293- V-TAC

92 ден

ЛЕД ЧИП-SMD; РОК НА ТРАЕЊЕ: 30.000H МАТЕРИЈАЛ:ТЕРМОПЛАСТИКА СТЕПЕН НА ЗАШТИТА:IP20 ДИМЕНЗИИ: ДИЈАМЕТАР 37 mm/ВИСИНА 100mm