СИЈАЛИЦА LED SPOTLIGHT GU10 5W 4000K 400 Lм 1686/202 – V-TAC

72 ден

РАБОТЕН НАПОН:AC: 220-240V ОБЛИК НА СИЈАЛИЦАТА: PAR16 ЛЕД ЧИП:SAMSUNG 30 000 РАБОТНИ ЧАСОВИ АГОЛ НА ШИРЕЊЕ НА СВЕТЛИНА:110°