СИЈАЛИЦА LED Е27 А65 15W 6400K 1500LM 4455 – V-TAC

113 ден

ЛЕД ЧИП-SMD; РОК НА ТРАЕЊЕ: 20.000H МАТЕРИЈАЛ:ТЕРМОПЛАСТИКА НОРМАЛНА РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:-20° +45° СТЕПЕН НА ЗАШТИТА:IP20 ДИМЕНЗИИ: ДИЈАМЕТАР 65 mm/ВИСИНА 130 mm