СИЈАЛИЦА LED Е27 А60 8.5W 6400K 806LM 217262/230 – V-TAC

50 ден

ЛЕД ЧИП-SMD;
РОК НА ТРАЕЊЕ: 20.000H
МАТЕРИЈАЛ:ТЕРМОПЛАСТИКА
НОРМАЛНА РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:-20° +45°
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА:IP20
ДИМЕНЗИИ: ДИЈАМЕТАР 60 mm/ВИСИНА 112mm

Compare