СИЈАЛИЦА LED Е27 А60 9W 4000K 806LM 7261/229 V-TAC

62 ден

ЛЕД ЧИП-SMD; РОК НА ТРАЕЊЕ: 20.000H МАТЕРИЈАЛ:ТЕРМОПЛАСТИКА НОРМАЛНА РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:-20° +45° СТЕПЕН НА ЗАШТИТА:IP20 ДИМЕНЗИИ: ДИЈАМЕТАР 60 mm/ВИСИНА 112mm