СИЈАЛИЦА LED Е27 А60 11W 6400K 1055LM 7351 – V-TAC

70 ден

ЛЕД ЧИП-SMD; РОК НА ТРАЕЊЕ: 30.000H МАТЕРИЈАЛ:ТЕРМОПЛАСТИКА НОРМАЛНА РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:-20° +45° СТЕПЕН НА ЗАШТИТА:IP20 ДИМЕНЗИИ: ДИЈАМЕТАР 60 mm/ВИСИНА 120 mm