СИЈАЛИЦА LED Е14 P45 5,5W 6400K 470LM 42521/7359 – V-TAC

95 ден

ЛЕД ЧИП-SMD; РОК НА ТРАЕЊЕ: 20.000H МАТЕРИЈАЛ:ТЕРМОПЛАСТИКА СТЕПЕН НА ЗАШТИТА:IP20 ДИМЕНЗИИ: ДИЈАМЕТАР 45 mm/ВИСИНА 81mm