ПРОШИРЕНИ КОНТАКИ ЗА АС 400

3.739 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-400 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P.