ПРОШИРЕНИ КОНТАКИ ЗА АС 250

2.920 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-250 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P.