ПРОШИРЕНИ КОНТАКИ ЗА АС 160

2.393 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-160 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P.