ПОСТОЉЕ ЗА НОЖ. ПАТРОН 1Р,250А, NP-1/1, RK

1.099 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА- 250A; НОМИНАЛЕН НАПОН- 690V; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1; ТИП-НЕИЗОЛИРАНО ПОТОЉЕ; СТАНДАРД- HRN EN 60269, IEC 60269, DIN EN 60269, DIN VDE 0636, ГОСТ Р 50339; ПРИКЛУЧНА КОНЕКЦИЈА-ШТРАФ М10; ДИМЕНЗИИ-76x55x200(ВxШxД)mm.

Опис

СЕРТИФИКАТ:
КАТАЛОГ: https://catalogues.cdn-cnj.si/Catalogues/hr/17208/